Film ajánló

 2010.01.23. 13:28

Ma:                                     James Cameron's Avatar

 FIGYELEM! SPOJLER!

Történet: 2154-ben játszódik egy Pandora nevű bolygón. De hogy is kerülnek ide az emberek? Egyszerű hát a PÉNZ miatt. Találtak ezen a helyen egy olyan kőzetet ami 20 millió $-t ér 1 kg-ja és ezt akarják bányászni. De van egy kis gond, hogy a bolygó nem lakatlan... egy humanoid faj a Na'vi-k itt élnek. Hát kettő út van: Diplomácia vagy harcászat. Diplomáciai út: Az emberek valahogy szereztek Na'vi DNS-t és így leheőségük nyílik irányítani egyes páldányokat (befekszenek egy gépbe) ez az Avatar. Nos ilyen formában a Na'vik beengedik főhősünket: Jake Sully-t. Aki végül is "törzstag" lesz a Na'viknál. De beleszeret a törzsfőnök lányába ezért kirugják. Az emberek már nem bírnak várni ezért megtámadják a falut (mivel itt van az a drágakő). Jake figyelmezteti a Na'vikat. Elkezdődik a háború. Amit végül megnyernek a Na'vik. Az embereknek távozniuk kell.

Most eléggé nagy lépésekben meséltem el.

Véleményem: Ez a film ugyebár bezsebelt egypár díjat nekem is nagyon tetszett. Mindenkinek ajánlom 3D-ben nézze meg! Sokkal élvezetesebb (gondolom mert én nem úgy néztem). Kicsit hosszú 2 és fél órás de megéri én mondom.

 

http://teddike.freeblog.hu/files/november/avatar_movie_poster_nov.jpghttps://m.blog.hu/lm/lmpvas/image/Avatar.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bemutatom.blog.hu/api/trackback/id/tr51695019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása